Florit Tekstil

Şirket Hakkında
Florit tekstil havlu, bornoz ve bebek ürünleri üretimi ve ihracatı yapan ve Türkiyede hızla gelişmekte bir olan şirkettir.El Havluları , Banyo Havluları , Hamam Takımları , Bornozlar ( Kimono, Şal Yaka; yarım ve tam yakalı, Kimono Kapüşonlu çeşitleri vardır), Aile Setleri, otel havluları, Firma logolu havlular ve bebek ürünlerimiz vardır.

Misyonumuz yüksek kalite ürünlerimiz, rekabet edici fiyatlarımız, servis öncesi ve servis sonrası servislerimiz, kişiye özel ürünlerimiz ile müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını zamanında karşılamaktır.Güvenilirlik, saygınlık etik iş politikamız, kusursuz kalitemiz, yenilikçi tavrımızla rakiplerimizden farklıyızdır.EKO TEKX standartları sertifikasına sahip şirketimizin aylık 50-100 ton arası kapasitesi vardır.
Florit Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Florit Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Fatma Turan
Adres: Bozburun Mah. Gıda Toptancıları Sitesi 7123 Sok. U- 1 Blok
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 3719815
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
Florit Tekstil firma bilgileri. Florit Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Florit Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Florit Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.