Flyıngtech Makina Ve Talaşlı İmalat

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ 2018 YILINDA YENİLİKÇİ VE SERİ ÜRETİM İÇİN KURULMUŞ BİR FİRMADIR . SEKTÖRÜN TANINAN 30 YILLIK USTALARINDAN OLAN ADEM BEY FİRMAMIZ BÜNYESİNDEDİR .

Otomotivden, havacılığa, medikalden, kalıp sektörüne, makine imalat sanayinden savunmaya sanayiine kadar birçok sektörden CNC’ lerinize fason iş yapmaktayız .
Flyıngtech Makina Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
firmamız 2018 yılında yenilikçi ve seri ürerim için sektöründe tanınan ustalarından adem beyin liderliğinde kurulmuştur.
Otomotivden, havacılığa, medikalden, kalıp sektörüne, makine imalat sanayinden savunmaya sanayiine kadar birçok sektörden CNC’ lerinize fason iş yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Flyıngtech Makina Ve Talaşlı İmalat
Sektörü: Maden ve Metal » Torna / Tesviye
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Demet Manavcı
Adres: 8901 Sk No:42/30 Ege San Sit Balatçık
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 6786477
Web Sitesi: www.flyingcnc.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Flyıngtech Makina Ve firma bilgileri. Flyıngtech Makina Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Flyıngtech Makina Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Flyıngtech Makina Ve Talaşlı İmalat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.