Foliotech

Şirket Hakkında
Araç Kaplama ve Renk Değişimi
Sticker Uygulamaları
Araç Kaput/Tampon Koruma Filmi
Grafik ve Reklam Çözümleri

folioTECH araç üzeri folyo kaplama çözümleri sunan profesyonel uygulama merkezidir. Hedefimiz beklentinin ötesinde müşteri memnuniyeti sağlayarak, güvenin ve kalitenin kesiştiği noktada, konusunda uzman, dinamik ve tecrübeli personeliyle mükemmelliyetçiliği vazgeçilmez bir ilke olarak benimseyerek müşterilerine etkili ve kalıcı çözümler sunmaktır. Ürün gamındaki uluslararası kalite belgelerine sahip özel ürünler sayesinde hizmet verdiği sektörde yenilikçi ve öncü yapısıyla kaliteye yön vermeyi prensip edinmiştir
Foliotech
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Foliotech
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
Yetkili Kişi: ahmet öztürk
Adres: osmanlı cad. 34/b balgat
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2201692
Web Sitesi: www.foliotech.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Foliotech firma bilgileri. Foliotech adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Foliotech ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Foliotech firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.