Fönsan Mak. İnş. Tur. San. Tic. Ltd. Şti.

"İlk Önceliğimiz Kalite"

Şirket Hakkında
Yüksek kalite ve hizmet güvencesiyle uzun yıllardır kuaför malzemeleri dalında hizmet vermekte olan firmamız, kendi adımızla ürettiğimiz ve ithal ettiğimiz profesyonel fön makinalarını, TurboMAC gibi saç ve sakal traş makinalarını ve Wigo, Revlon, Toni&Guy ve Scholl gibi diğer dünyaca ünlü markaların saç şekillendiricilerini tüm Türkiye geneline ve yurtdışına ihraç etmekteyiz.
Fönsan Mak. İnş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
En güçlü ve kaliteli fön makinası üretimini yapmaktayız, güç olarak gerçek 2200 watt olan Turbo Profesyonel ve Turbo Power Fön makinalarıdır. Üretimimiz dışında ise diğer ekiğmanların, saç ve sakal kesme makinaları, saç maşaları ve düzleştiricileri gibi kuaförlerin ihtiyaçlarını üreten en kaliteli firmaların distribütörüyüz,
İletişim Bilgileri
Firma: Fönsan Mak. İnş. Tur. San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
Yetkili Kişi: Ozan ULGEN
Adres: Tahtakale Caddesi Zaza Han no:107-108 Emınonu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5275623
Faks: (212) - 5129658
Web Sitesi: www.fonsan.com.tr
Ürünleri
Piyasadaki en güçlü fön makinası 2200-2000 ve 1700 Watt güç seçenekleri var.
2200 Wattlık en yüksek güce sahip fön makinası, 1700 ve 2000 watt lık diğer güç seçeneklerinde de üretim yapılmaktadır.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fönsan Mak. İnş. firma bilgileri. Fönsan Mak. İnş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fönsan Mak. İnş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fönsan Mak. İnş. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.