Furnifuture

Şirket Hakkında
25 yıla yaklaşan tecrübemizi 2007 nin aralık ayında kurulan firmamızla sizinle doğrudan paylaşmaya başladık.

En keyifli dakikalarınızı geçireceğiniz, sevdiklerinizi misafir edip ağırlayacağınız, günün yorgunluğunu yakınlarınızla atarken kullanacağınız, günümüz teknolojisiyle en kaliteli malzemelerle özenle seçilmiş mamüllerden kusursuz işçiliğimiz ve özenimizle imal ettiğimiz mobilyalarımızı sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Vazgeçilmez bir marka olmayı hedeflediğimiz bu sektörde temel ilkemiz; gerek tasarım ve imalat, gerek takdim ve satış, gerekse satış sonrası müşteri memnuniyeti konularında bariz eksiklikleri başarabildiğimiz ölçüde gidermek, siz kıymetli dostlarımızla aramızda kurulan münasebeti ilelebet aynı çizgide muhafaza etmektir
Furnifuture
Ürün-Hizmetleri Hakkında
En keyifli dakikalarınızı geçireceğiniz, sevdiklerinizi misafir edip ağırlayacağınız, günün yorgunluğunu yakınlarınızla atarken kullanacağınız, günümüz teknolojisiyle en kaliteli malzemelerle özenle seçilmiş mamüllerden kusursuz işçiliğimiz ve özenimizle imal ettiğimiz mobilyalarımızı sizlerin beğenisine sunuyoruz
İletişim Bilgileri
Firma: Furnifuture
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Koltuk
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: mehmet inci
Adres: kartalçık sokak no : 89 siteler/altındag
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3504041
Web Sitesi: www.furnifuture.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Furnifuture firma bilgileri. Furnifuture adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Furnifuture ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Furnifuture firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.