Gaap Group

Şirket Hakkında

BİZLER GAAPGROUP OLARAK

TÜRKİTE İSTANBUL MERKEZLİ MOLDOVYA BULGARISTAN GURCİSTAN AZERBAYCAN ALMANYA CHİNA SUBELERİMİZLE

TÜRKİYEDEN ESKİ SOVYETLER BIRLIGI ASIA MOLDOVYA AVRUPA
KARGO GRUPAJ PARSIYEL VE KOMPLE
Rusya & Ukrayna Beyaz Rusya Adrese Teslim Kargo Servisi !!!

GAAPGROUP , özellikle Rusya, Beyaz Rusya, Ukrayna ülkelerine hızlı ekspres kurye ve hava kargo taşımacılık servisi sağlamakla birlikte, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Parsiyel ve Komple TIR olarak gönderim yapabilmektedir.
RUSYA KARGOLARINIZI GÜMRÜĞE DEĞİL, ADRESE KADAR ÜCRET İADE GARANTİLİ TAŞIMA HİZMETİ SUNUYORUZ..
İstanbul Çıkışlı Rusya’nın her bölgesine Garantili Kargo ve Kurye gönderi teslimatınızı gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de İster Gümrüklemenizi siz yapın, isterseniz yapmayın kargonuzun içeriği ne olursa olsun göndereceğiniz, Koliler Gümrüklü veya Gümrüksüz Kurye ve Kargo gönderileriniz için hem hesaplı hem de yüksek performanslı kapıdan kapıya bir hizmet başlattık.
GAAPGROUP ile Rusya Kargo gönderilerinizi sizin adınıza Türkiye’de İstediğiniz adresten biz teslim alıyoruz ve Rusya’da İstediğiniz Adrese ihtiyaç duyduğunuz anda kapınıza teslim ediyoruz.... Her iki ülke arasında size Gümrükleme zahmeti vermeden bu işlemi yapan % 100 Türk Sermayeli , Uluslararası Kapıdan Kapıya Kargo ve kurye Servisi sağlayan tek Türk hızlı teslimat şirketi olmanın gururunu yaşıyoruz.
Gümrükleme İşleri:
Eğer sizin uluslararası nakliyatla işiniz olduysa o zaman kargonuzun uygun ve hızlı gümrükleme işlerinin önemini de bilirsiniz.
İthalatta ve ihracatta olsun, müşterilerimize gümrük organizasyonunu yapar, tüm gümrük hizmetleri sunarız. Gümrükleme işlerinin tüm işlemleri hızlı ve zamanında tamamlarız ve Rusya, Türkiye ve Orta Asyanın Suudi Arabistan, Kuveyt, Beyrut İe-ran, Azerbaycan, Rusya, Moldovya :gibi ülkelerden yasal ithalatı veya ihracatı doğrulayan tüm belgeleri eksiksiz sunarız. Devlet kurumları ile çalışma deneyimlerimiz, bize herhangi bir gecikme olmadan, malların gü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gaap Group
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Gümrük
Yetkili Kişi: osman atakul
Adres: tahtakale mah.nar sokak no 11 avcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 6244337
Web Sitesi: www.gaapgroup.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gaap Group firma bilgileri. Gaap Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gaap Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gaap Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.