Galata İplik

Şirket Hakkında
Firmamız ve Faaliyetlerimiz;
Galata İplik iplik ithalatı yaparak Türkiye tekstil sektörüne hizmet vermek amacıyla İstanbul’da kurulmuştur.
Galata İplik spandex, polyviscon, kesik elyaf ve pamuk polyester konularda üretim yapan 10’u aşkın firmanın Türkiye satışını yürütmektedir. Ürünlerini sattığımız firmalar kendi konularında Dünya’da lider konumunda olan firmalardandır.
Firmamız kısa süre içerisinde, hizmet anlayışı ve müşterilerine sunduğu kaliteli ve üretim maliyetlerini aşağıya çeken iplik çeşitleriyle tekstil sektöründe önemli bir noktaya gelmiştir. Müşteri memnuniyeti ve ürün sürekliliği önemiyle çalışmalarına devam eden şirketimiz sattığı her ürün için geri iade garantisi vererek kaliteye verdiği önemi göstermektedir.
Uzmanlaşmış ürün yelpazesini zengin renk ve kalınlık seçenekleriyle müşterilerinin hizmetine sunan Galata İplik, talep edilen tüm ihtiyaçlara cevap verebilmeyi; kaliteli ürünleri en cazip fiyatlarla müşterilerine sunmayı ve dürüstlüğü kendisine ilke edinmiştir.
Galata İplik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Galata İplik
Sektörü: Tekstil / Giyim » İplik (Sentetik)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İplik (Diğer)
Yetkili Kişi: Serpil Özpınar Önen
Adres: Mehmet Akif Cad.kızılcık Sok.no:19 Merter/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5575850
Web Sitesi: www.galataiplik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Galata İplik firma bilgileri. Galata İplik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Galata İplik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Galata İplik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.