Galata Servis

Şirket Hakkında
Galata Servis olarak 12 yıllık deneyimimizi müşterilerimizle paylaşıyoruz.
Klima Servisi , Kombi Servisi Ve Beyaz Eşya Servisi alanlarında falliyet gösteren firmamız teknolojik imkanları sonuna kadar kullanarak servis hizmeti vermektedir.
Servisimiz tarafından yapılan klima , kombi ve beyaz eşyalar(çamaşır makinesi, buz dolabı, bulaşım makinesi, küçük ev aletleri) 1 yıl firmamız garantisi altındadır.
Firmamız tamirini geçekleştirdiği cihazları bilgisayarlı otomasyon sistemi sayesinde kayıt altına alarak garanti sürerlerinin takibini yapmaktadır.

Bizim için esas olan müşteri menuniyetidir bizden menun olan müşterimizin devamlı olarak bizi tercih edeceğinin bilincindeyiz.

Saygılarımızla Galata Servis
Galata Servis
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Galata Servis
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: serkan cebeci
Adres: Yenidoğan Mah. Kızılay Cad. No:24 Bayrampaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4800380
Web Sitesi: http://www.istanbulklima-servisi.com
Ürünleri
Galata Servis olarak 12 yıllık deneyimimizi müşterilerimizle paylaşıyoruz. Klima Servisi , Kombi Servisi Ve Beyaz Eşya Servisi alanlarında falliyet...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Galata Servis firma bilgileri. Galata Servis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Galata Servis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Galata Servis firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.