Galleon Tour-conex Congress Expert

Şirket Hakkında
Turizm sektöründe 31 yıllık deneyime sahip olan GALLEON TOUR Turizm şirketi tarafından 2004 yılında kurulan CONEX CONGRESS EXPERT firması, altı yıldır kurumsal organizasyon hizmeti alan tüm müşterilerine, ihtiyaçları doğrultusunda çözüm ortağı olarak, kaliteli hizmet vermeye devam etmekte olup, sektöründe büyümeyi ve gelişmeyi hedef almış genç bir şirkettir.

Her yıl CONEX CONGRESS EXPERT bünyesinde 60’dan fazla yaptığımız, Bayi toplantıları, Açılışlar, Lansmanlar, Piknik organizasyonları, Gemi indirme tören org, Şirket motivasyon gezileri, Kuruluş yıldönümleri, Şirket yemekleri ve tekne gezileri olmak üzere, organizasyonların tüm hizmetlerini ( Otel, Ulaşım, Rehberlik, Sahne Kurulumu ve Görselleri, Yazılı Görseller, Süsleme, Catering, Sanatçı Temini, Basın org. Gb.) iş kapsam ve büyüklüğünü ayırt etmeksizin, profesyonel standartları uygulayarak ve müşteri memnuniyetini ana hedef olarak görerek, hizmet vermeye devam etmekteyiz.
GALLEON TOUR okul gezileri ve kültür turları yapılmaya devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Galleon Tour-conex Congress Expert
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: DERYA YÖRÜSÜN, SELMA YÖRÜSÜN HATANA, HAKAN HATANA
Adres: İNÖNÜ CAD. TEVER APT. KAT:2 DAİRE:5 NO: 85/C KOZYATAĞI/ KADIKÖY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4780892
Web Sitesi: www.galleon.com.tr/www.conex.gen.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Galleon Tour-conex Congress firma bilgileri. Galleon Tour-conex Congress adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Galleon Tour-conex Congress ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Galleon Tour-conex Congress Expert firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.