Gayret Makina

Şirket Hakkında
1998 yılında faaliyete başlayan firmamız taş kırma, eleme, yıkama tesisleri ve hidrosiklon sistemleri konusunda Türkiye`nin önde gelen isimleri arasında yer almayı başarmıştır. Kalitesi ve işine verdiği önemle hızla büyümeye devam etmektedir. Firmamız kendi alanında yurt içinde ve yurt dışında çalışmakta olan tüm taş ocaklarının her türlü kırıcı, elek ve yıkama tesisleri konusunda ihtiyaçlara cevap verir duruma gelmiştir.
Müşterilerine daha hızlı ve kalitede en iyi hizmeti verebilmek için kapasitesini artırmış ve imalatlarını 20.000 m2 üzerine kurmuş olduğu fabrikasında devam ettirmektedir.
İmalatlarımız arasında darbeli kırıcılar, çeneli kırıcılar, tersiyer (kum) makinası, elekler, hidrosiklon ve çamur pompa sistemleri, yıkama helezonları ve bant konveyörler bulunmaktadır. Kapasite itibariyle dağ malzemelerinde yumuşak taş cinslerinde 500 ton/saat kapasiteye kadar; dere yada sert taş cinslerinde 250 ton/saat kapasiteli tesisler üretmektedir. Kurduğu tesisler müşteri ihityaçlarına göre mobil yada sabit olabilmektedir.
Her geçen gün artan ihracatımız 15 ülkeye ulaşmıştır. Artık Gayret Makina bir dünya markası olma yolunda hızını artırmış ve yoluna süratle devam etmektedir.
Gayret Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gayret Makina
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
Yetkili Kişi: HİKMET GAYRET
Adres: Başkent bulvarı 19. Cad. No:1 Temellik Ankara Türkiye
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 6401437
Web Sitesi: www.gayretmakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Konkasör Tesisleri Taş Kırma Eleme Yıkama Tesisleri İmalatı
Konkasör Tesisi - Sıfır Makinalar - İkinci El Makinalar - Yedek Parça
Konkasör Tesisleri Taş Kırma Eleme Yıkama Tesisleri İmalatı
GAYRET MAKİNA Başkent Bulvarı 19. Cad No: 1 Temelli -ANKARA / TÜRKİYE Tel:+90 312 640 14 37 Fax: +90 312 640 14 29 www.gayretmakina.com.tr Paza...
Gayret Makina firma bilgileri. Gayret Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gayret Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gayret Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.