Gazigaz Lpg Ticaret

Şirket Hakkında
2006 yılında faaliyete geçen şirketimiz, 2 şube ile müşterilerine en kaliteli ve en uygun fiyatlı hizmeti verme gayesi ile yola çıkmış olup bu yoldaki çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

Müşterilerine, dağıtım alanında kesintisiz hizmet vermeyi amaç edinen şirketimizin hedefi, dağıtımını yaptığı ürünleri doğru zamanda doğru yerde müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

Dağıtım sektöründe doğru zamanda doğru yerde olmak anlamına gelen kalite, Gazigazın çalışma ilkesidir.

Tüp ve su bayi ve müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için tüm ekibimizle dağıtım sektöründe hizmet verdiğimizi bildirmekten kıvanç duyuyoruz.

Ayrıca pazarlamasını yaptığımız Milangaz Likidgaz, İdeal, Hayat ve Pelit markalı tüp ve su ürünlerinde müşterilerimizin arzuladığı kaliteyi ve fiyatı sürdürmek misyonlarımızdan birisidir.
Gazigaz Lpg Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gazigaz Lpg Ticaret
Sektörü: Enerji » Enerji Dağıtım
İkincil Sektörü:Enerji » Enerji Dağıtım
Yetkili Kişi: Kemal ÖZGÜR
Adres: Kolejtepe Mah. İnönü cad. No:30/a
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2320563
Web Sitesi: www.alotupsu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
7 De 7
Milangaz/Likidgaz bayiliği yapmak isteyen, biz destekleyelim siz çalışın kazanın. 1 yıl içerisinde yaklaşık 7.000 TL dolayında destek sözü veriyoru...
Gazigaz Lpg Ticaret firma bilgileri. Gazigaz Lpg Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gazigaz Lpg Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gazigaz Lpg Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.