Gelin Buketçisi

Şirket Hakkında
Gelin buketiniz hiç solmasın. Gelin Buketçisi yapay gelin buketinin tarzını yeniden belirliyor, size farklı ve uygun fiyatı bir arada sunuyor.
Gerçeğe yakın, estetik açıdan gerçeklerini aratmayacak aranjmanlar. Gelin buketinizi yıllarca saklayabilecek, düğün günü solacak mı telaşına düşmeyeceksiniz.
Bir çok çeşit, ödeme kolaylığı, internetten sipariş. Ödemelerinizi dünyanın en güvenli ödeme sistemi paypal üzerinden kredi kartı ile yapma imkanı.
Kargo ile adresinize kadar teslim. Gelin Buketçisi , Mutlu Anlar Fotoğrafçısı ve Şeker Tadında Hayat adreslerinin ortağıdır.
Gelin Buketçisi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gelin Buketçisi
Sektörü: Diğer Sektörler » Özel Günler
Yetkili Kişi: Neslihan Gökte
Adres: turgut özal cad. No:32
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8802673
Web Sitesi: http://www.gelinbuketcisi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gelin Buketçisi firma bilgileri. Gelin Buketçisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gelin Buketçisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gelin Buketçisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.