Gentaş İnş Asansör Elektronik Mühendislik

Şirket Hakkında
Gentaş İnşaat Asansör elektronik mühendislik olarak 1978 yılında asansör sektöründe her tip ve kiloda asansör yapan firma kurucumuz bu güne kadar bilgi deneyimleriyle her gün yenilenen sektörde 30 yılı aşan tercümemizle 24 saat ücretsiz arıza servisi sunmaktayız, asansör kontrol panoları- makine-motor ve her çeşit asansör malzemesi toptan ve perakende satışı, paket asansör satışı, ve ithalat, ihracat alanlarında faaliyet göstermekteyiz. ASANSÖR MODERNİZASYONUNDAN NELER BEKLENİR ? EMNİYET Önce Emniyetiniz Modernizasyon asansörünüze sadece estetik ve yenilik getirmekle kalmaz yeni güvenlik standartlarıyla Olası tehlikelerin önüne geçilerek yeni asansör direktiflerine uyumluluk sağlanır. ESTETİK Asansörünüzün Görünümü Binanızın en önemli temsilcisi olan asansörünüz, binanız ve kişisel tercihlerinizle ilgili çok şey anlatır. En son kural ve direktiflere göre yapılmış şık bir kabin dizaynı ile çağrı düğmeleri ve gösterge panellerine kadar bütün aksesuar çeşitleri. GENTAŞ İNŞ ASANSÖR tasarımında bütünleştirilerek kullanıcılara sunulmaktadır. PERFORMANS Asansörünüzün Performansı performans artırımları kullandığınız mevcut ünite ve ekipmanları mühendislerimiz tarafından incelenerek kullanıcıların istekleri doğrultusunda amaca uygun olarak yapılabilir. Ürün yelpazemizdeki ürünler Türk ve Avrupa menşelidir. Gerek küçük, gerekse büyük tüm projelerimizde CE, TSE, kalite standartlarına uygun ürünler kullanmakta ve aynı kalitede hizmet sunmaktayız. Eğitimli ve tecrübeli ekib
Gentaş İnş Asansör
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gentaş İnş Asansör Elektronik Mühendislik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: hakan yasin
Adres: yukarı öveçler dikmen ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4765526
Web Sitesi: www.gentasasansor.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gentaş İnş Asansör firma bilgileri. Gentaş İnş Asansör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gentaş İnş Asansör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gentaş İnş Asansör Elektronik Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.