Geopratik Ormancılık Harita Mühendislik Peyzaj

Şirket Hakkında
Geopratik Ormancılık Haritacılık Mühendislik Ltd. Şti. olarak yurt genelinde orman vasfı taşıyan araziler üzerinde kurulması planlanan her türlü yapıya ait (HES-RES-GES-MADEN) arazi tahsis işlerinin sonuçlandırılması ve ÇED Belgesi işlerini yürütmekteyiz. Şirketimiz Ankara merkezli olmakla birlikte Türkiye genelinde izin dosyalarının tanzimi ve takibi işlemlerini yürütmekteyiz. Bildiğiniz üzere Orman vasfı taşıyan araziler üzerinde verilecek olan izinler artık Bakanlığımızca onaylanmaktadır. Bu nedenle şirket merkezimizin Ankara’da olması iş takibi yönünden çalıştığımız firmalara avantaj sağlamaktadır. Altı yılı aşkın süredir sektör içerisinde bulunan uzman kadromuz ile birlikte firmanız tarafından hayata geçirilecek projelerde birlikte çalışmak istemekteyiz. Firmamız ile ilgili detaylı bilgiyi sitemizi inceleyerek bulabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Geopratik Ormancılık Harita Mühendislik Peyzaj
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: Hakan Biroğlu
Adres: Ehlibeyt Mah. 1270 Sok. No:1/8 Balgat
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 5082444
Web Sitesi: www.geopratik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Geopratik Ormancılık Harita firma bilgileri. Geopratik Ormancılık Harita adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Geopratik Ormancılık Harita ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Geopratik Ormancılık Harita Mühendislik Peyzaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.