Gk Gürkan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul

Şirket Hakkında
HEDEFİMİZ
Müşteri mutluluğu ve hizmet kalitesini en yüksek standartta tutmak.Bizimle yapacağınız çalışmanın huzurlu ve aynı zamanda karlı olmasını sağlamaktır.

MİSYONUMUZ
Gayrimenkul sektöründe, müşterilerimizin beklentilerini, ihtiyaçlarına ve olanaklarına göre en iyi noktada buluşturarak, satış ve kiralama öncesi ve sonrası en hızlı ve güvenilir hizmeti sunmaktır.

VİZYONUMUZ
Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen, doğruluk ve güveni en önemli değerleri olarak koruyan GK GRUP kuruluşundan bu yana "insana saygı" ya dayanan yönetim anlayışı ile varllğını sürdürmektedir. Üstlendiği görevlerde farklılıklar yaratarak kalıcı eserler yaratma hedefi ile kalite ve uygulama süresi açısından üstün başarı ile yürüten bir işletme olma özelliğimizi korurken, çağdaş ve modern Türkiye için ülkemiz ekonomisine katkımızı sürekli olarak arttırmaktayız, İnşaat sektöründe verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında standartları belirleyen Türkiye'nin en güvenilir şirketleri arasında yer alma hedefi ve bilinci ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz, Geleceğimizi bugünden şekillendiriyoruz. Varlık nedenimiz olan müşterilerimize güvenli yapılar, mekânlar ve karlı yatırım fırsatları yaratmaktayız.
Gk Gürkan Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Beylikdüzü ve Esenyurt Bölgesinde Satılık ve Kiralık Dairelerimiz Bulunmaktadır.
Peşinatsız Daire Sahibi İçin Ofisimize Bekleriz
İletişim Bilgileri
Firma: Gk Gürkan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Mahmut Gürkan
Adres: Güzelyurt Mah. Mimar Sinan Cad. No:1/2 Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8541555
Web Sitesi: www.gkgurkangayrimenkul.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Beylikdüzü Ve Esenyurtta Satılık Ve Kiralık Daireler
GKGÜRKAN GAYRİMENKUL GÜVENCESİYLE HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. 2+1 90m2 Arakat Balkonlu Güney Cephe Metrobüse Alışveriş Merkezlerine ...
Gk Gürkan Yapı firma bilgileri. Gk Gürkan Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gk Gürkan Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gk Gürkan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.