Glasstech Cam Balkon

Şirket Hakkında
GLASSTECH marka katlanır cam balkon sistemlerini ve askılı vitrin sistemlerini üreten firmamız kalite ve estetiği bir arada sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak ilkesindedir. Teknolojik gelişmeleri takip ederek bu doğrultuda kendisini sürekli geliştiren firmamız, kaliteye verdiği önem ile siz değerli müşterilerine imalatdan uygulamaya daha iyi ürün hizmeti vermeyi amaç edinmektedir.

Balkon camlama sistemlerini Türkiyenin tüm illerin de imalatçı ve montaj bayileri oluşturarak GLASSTECH markası altında sektörde lider firma haline getirmek hedefimizdir. Tecrübeli personeli ve kaliteli malzemeleri ile, balkonlarınızın camla kapatılmasında ve montajında her zaman en iyi hizmeti vermeye devam edecektir.

Glasstech cam balkon sistemi balkonlarınızı modern bir görünüme kavuşturarak daha fonksiyonel kullanmanızı sağlar. Bu sistem balkonlarınızı olumsuz hava şartlarından koruyarak daha temiz bir balkon keyfini sizlere sunmaktadır.

Yoğun iş temposundan kurtulup balkonunuzda dinlenebileceğiniz ve misafirlerinizi ağırlıyabileceğiniz, balkon keyfini ve dört mevsimin güzelliğini beraber yaşayabileceğiniz bir sistem olarak tasarlanmıştır.kullanımı ve temizliği çok kolay ve pratiktir. Ayrıca güzel hava şartlarında açık bırakılarak hiç kapanmamış gibi kullanma imkanı sunmaktadır.
Glasstech Cam Balkon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Glasstech Cam Balkon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cam Balkon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Sürgülü Cam
Yetkili Kişi: Selim Metin
Adres: Ereğli Cd. No: 73 /B Siteler/ ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3533199
Faks: (312) - 3500192
Web Sitesi: www.glasstechcambalkon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Glasstech Cam Balkon firma bilgileri. Glasstech Cam Balkon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Glasstech Cam Balkon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Glasstech Cam Balkon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.