Global Uluslararası Girişimcilik Mühendislik Danışmalık Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Global Danışmanlık olarak çeşitli sebeplerden dolayı hedeflerine ulaşamamış lakin hedeflerinden vaz geçmemiş firmalara destek olmak ve çözümler üretmek için 2010 yılında kurulmuş bir firmayız.
Üyelerimizle çalışma sürecinde Türkiye’deki işletmelerin sıkıntılarının sanıldığından çok daha fazla olduğunu gözlemledik. İşte bu noktada onlara daha etkin ve kalıcı çözümler sunabilmek için 2012 yılında hizmet politikamızı genişletmek sureti ile büyüme eğiliminde kararlar alıp, bu kararları hayata geçirmek için adımlar atmaya başladık.
Kısa sürede üyelerine daha iyi hizmet için kendini ve hedeflerini büyüten firmamız Türkiye’de Danışmanlık konusunda farklı bir konsept çizerek çıtayı yükseltmiş ve 100’ e yakın farklı konu başlığında hizmet vermeyi sürdürmektedir.
Global Uluslararası Girişimcilik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Global Uluslararası Girişimcilik Mühendislik Danışmalık Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Hüsnü ÇELEBİ
Adres: Cumhuriyet Mah Şafak Sok. Adem Çelik Villaları No:12 Beykent
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 5327470
Web Sitesi: www.glbtr.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Global Uluslararası Girişimcilik firma bilgileri. Global Uluslararası Girişimcilik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Global Uluslararası Girişimcilik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Global Uluslararası Girişimcilik Mühendislik Danışmalık Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.