Globalft Dış. Tic. Danışmanlık Şir.

"KÜRESEL FT"

Şirket Hakkında
GLOBALFT şirketimiz şimdilik AMERİKA, BREZİLYA, MALEYA, VİYAVA, ÇİN VE TÜRKİYE deki danışmanlık ofislerimiz ile size istediğiniz kalite ölçü ve boyutlarda mal ithal ve ihracatınızda danışmanlık yapıyoruz:

Küresel FT Türkiyede Avrupa standartlarında üretim tesislerinin bulunduğu birçok profesyonel üreticilerin yanı sıra ABD ve Ortadoğuda ortakları geniş bir ağ ile sözleşme vardır. Bu arada, biz demiryolu, deniz ve kombine taşımacılık ile faaliyetlerimizi yürütmekteyiz.

Küresel FT pazarlama mobilya, tekstil, medikal ürünler, mermer ve herhangi baska bir talebe uyma faaliyetine odaklanmaktadır. Biz üreticilelei ile doğrudan anlaşarak; ürünlerimizinde kalite ve rekabet fiyatlarına kesinlikle ile güveniyoruz. Biz en iyi hizmeti tarafımdan desteklenen memnuniyeti ile ihtiyaçlarınızı karşılarız .

Küresel FT temel stratejik hedefleri ve müşterilerimiz için hizmet kalitesini artırmak için deneyim ve profesyonel ekibi ile küresel işlemleri yapmak için elimizden hizmet yelpazesini genişletmek için varız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
GLOBAL FT şirketimiz 2005 yılından beri ithalat ve ihracarat üzerine danışmanlık faaliyetlerini dünyanın 6 ülkesinde(TÜRKİYE ALMANYA AMERİKA VİYANA BREZİLYA ÇİN MALEZYA) faaliyet göstermektedir.İşlem süreciniz bitene kadar sürekli sizin ile iletişim içinde kalarak sağlıklı bir ticaret anlayışı ile çalışmaktayız.

Küresel FT Türkiyede Avrupa standartlarında üretim tesislerinin bulunduğu birçok profesyonel üreticilerin yanı sıra ABD ve Ortadoğuda ortakları geniş bir ağ ile sözleşme vardır. Bu arada, biz demiryolu, deniz ve kombine taşımacılık ile faaliyetlerimizi yürütmek.

Küresel FT pazarlama mobilya, tekstil, medikal ürünler, mermer ve herhangi bir diğer talebi uygun tarihinde faaliyete odaklanmaktadır. Biz üreticileri ile doğrudan anlaşma; ürünlerimizin kalite ve rekabet fiyatları ile güveniyor. Biz en iyi hizmeti tarafından desteklenen memnuniyeti ile ihtiyaçlarınıza birleştirir.

Küresel FT temel stratejik hedefleri ve müşterilerimiz için hizmet kalitesini artırmak için deneyim ve profesyonel ekibi ile küresel işlemleri yapmak için elimizden hizmet yelpazesini genişletmek için vardır.
İletişim Bilgileri
Firma: Globalft Dış. Tic. Danışmanlık Şir.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: ümit yıldırtan
Adres: arifiye mah. belediye sk. no:11/a ESKİŞEHİR
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 2342908
Web Sitesi: www.globalforeigntrade.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
PORTATİF DIŞ TAŞIMA - 3 Kademe oturma yatma fonksiyonu - 5 Nokta bebek emniyet kemeri - Yüksek düzeyde yandan koruma - Kolayca çıkarılıp yıkanabil...
GLOBAL FT şirketimiz mobilya, tekstil, medikal, elektronik, mermer vb. herşeyi hem ihracatını hem de istediğiniz herşeyin ithalatını anlaşma...
İlan Talep ve Teklifleri
İthalat Yapmak İsteyenler İçin 5 Ülkede Danışmanlık
GLOBAL FT Amerika, Malezya, Brezilya, Viyana, Çin ve Türkiye de bulunan ofislerimiz ile ithalat yapmak isteyen herkese A kalite çalışanlarımız il...
Globalft Dış. Tic. firma bilgileri. Globalft Dış. Tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Globalft Dış. Tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Globalft Dış. Tic. Danışmanlık Şir. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.