Globe Yalıtım

Şirket Hakkında
Globe Yalıtım 2013 yılında sünger ve izolasyon dönüştürücüsü olarak kuruldu.Ses yalıtımı konusunda firmamız yüksek kapasiteli kesme ve laminasyon makineleri ile çok geniş bir alanda, müşteri taleplerine yanıt vermektedir.Teknik eğitimli kadrosu ile sektörlerin ihtiyacı olan ısı ve ses yalıtımındaki farklı, kapsamlı ve müşteriye yönelik çözümlerle başta otomotiv, beyaz eşya ve inşaat olmak üzere hemen hemen tüm sektörlere çözüm odaklı hizmet sağlamaktadır.

Hangi sektör olursa olsun, Globe Yalıtım rekabetçi fiyatları, hızlı müşteri geri dönüşleri ve çözüm odaklı yaklaşımları ile müşterilerine ‘first class’ hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Gerek kendi nakliye olanakları, gerekse nakliye firmaları ile yapılan anlaşmaları sayesinde tüm çözümler kapınıza kadar ulaştırmaktadır.
Ülkemizde ve dünyada artan miktardaki rekabet koşullarıda dikkate alındığında, Globe Yalıtım olarak büyümemizle, esnekliğimizle ve hizmet kalitemiz ile ürünlerimizin marka değerlerini öne çıkararak ve arttırarak bulunduğumuz sektöre ve çevreye değer katmak için gayret gösteriyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Globe Yalıtım
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: Recep Özçetin
Adres: Şifa Mah Şifa Yanyol Cad. No:14 B4 Blok Tuzla-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5115850
Web Sitesi: www.globeyalitim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Globe Yalıtım firma bilgileri. Globe Yalıtım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Globe Yalıtım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Globe Yalıtım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.