Glocal Metal Sanayi As

Şirket Hakkında
1960’lı yılların ortalarında haddehane ekipmanlarının kurulumları ve işler tutulmaları konusunda ortaya çıkan ihtiyacı karşılamak üzere faaliyetlerine başlayan bir aileni 3.kuşak temsilcisi olan Glocal, özel ebatlı alüminyum yassı mamul üretimi kapsamında yer alan disk, pul, levha, şerit, bant, platina ve külçe üretimini İstanbul’da sürdürmektedir.

Mevcut tesislerinde, dökümhane aşamasından başlayan ve nihai ürüne ulaşan süreçte her tür özel ebatlı yassı mamul üretimini yapabilen Glocal, 2017 Yılı itibariye ağırlık verdiği Kalıphane ve preshanelerinde de, muhtelif sektörlere nihai ürün sağlamaya başlayan bir yapı oluşturmuştur.

İstanbul Esenyurt’taki üretim tesislerinde, yıllık 1200 ton döküm kapasitesine ve 750 ton haddeleme kapasitesine sahip olan firmamız; yapı, aydınlatma, kozmetik, otomotiv, hırdavat, endüstriyel mutfak gibi muhtelif sektörlere hammadde, yarı mamul ve nihai ürün tedariği sağlamaktadır.

Kabiliyetleri arasında; derin sıvama, CNC sıvama, manuel sıvama, impact extrusion ve talaşlı imalat gibi alüminyum sektöründe geniş yelpazade hizmet vermeye uygun birçok süreç bulunmaktadır.

Misyonumuz, alüminyumun yarı mamul ve nihai ürün olarak kullanıldığı sektörlerde, müşteri taleplerini anlayan ve ortak gelişmeyi gereken yerlerde kılavuzluk ederek önceleyerek, tedarikçi ve müşterilerimizi mükemmelleştirmektir.

Vizyonumuz, tedarikçi, çalışan ve müşteri memnuniyeti ile; çevre, insan ve sanayi uyumunu sürdürülebilir halde tutan ve dünyada bu şekilde anılan bir firma olmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Glocal Metal Sanayi As
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: M.ılkay Ateslı
Adres: Akcaburgaz Mah 1592.sokak Alkop A5 No:17 (2g/17) esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5705700
Web Sitesi: www.glocal.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Glocal Metal Sanayi firma bilgileri. Glocal Metal Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Glocal Metal Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Glocal Metal Sanayi As firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.