Gmc Textile Machines

Şirket Hakkında
2002 YILINDAN BERİ İKİNCİ EL TEKSTİL MAKİNELERİ ALIM SATIMI VE YEDEK PARCALARI KONUSUNDA, FAALİYET GÖSTERMEKTEYİZ. TEKSTİL SEKTORÜYLE İLGİLİ, İPLİĶ, PAMUK İPLİGİ, POLYESTER, NAYLON, LİKRA HER TÜRLÜ İPLİK İÇİN BÜKÜM KATLAMA , AKTARMA MAKİNELERİ, RING OPEN END TESİSLERİ.KUMAŞ , DOKUMA , ÖRME MAKINELERİ.İPLİK VE KUMAŞ BOYAMA, APRE VE KURUTMA MAKİNELERİ GİBİ , BİR ÇOK MAKİNENİN VE TESİSİN ALIM SATIMI VE TEDARİĞİNİ YAPMAKTAYIZ.AYRICA TECRÜBELİ KADROMUZLA , TÜM MAKİNELERİN DEMONTAJ -MONTAJ VE REVİZYON KONULARINDA DA , HİZMET VERMEKTEYİZ.TESIS KURULUMLARINDA DANIŞMANLIK, MAKİNE FİYATLANDIRMA.YAPILACAK MAMÜLE GÖRE , MAKÎNE REVİZYONU, YADA TASARIMI.MEKANİK VE ELEKTRONİK HER TÜRLÜ SIFIR , İKİNCİ EL YEDEK PARÇA TEMİNİ SAGLAMAKTAYIZ.
Gmc Textile Machines
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gmc Textile Machines
Sektörü: Makina » Tekstil Makinaları ve Parçaları
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İplik (Diğer)
Yetkili Kişi: gürcan eryıldız
Adres: Nilufer bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 2868076
Web Sitesi: www.gmcmakine.com
Ürünleri
Leonardo silver 2003 year 360 cm jaquard steablu .
190 cm dornier 2003 year
İlan Talep ve Teklifleri
Somet Temha 190 Cm Weawing Machine
190 cm weawing machine somet temha.
Gmc Textile Machines firma bilgileri. Gmc Textile Machines adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gmc Textile Machines ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gmc Textile Machines firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.