Gncgrup Makina Metal Ltd Sti

Şirket Hakkında
2007 yılı içerisinde merkezi İstanbulda kurulan firmamız, Dubai şubesiyle birlikte Yurtiçi ve Ortadoğu ağırlıklı yurtdışı çalışmalaryla sac işleme makinaları sektöründe kendine kısa sürede yer edinmiştir. GNC GRUP, sermaye yapısını öncelikle yüksek kaliteli üretim ve profesyonel AR-GE çalışmaları konusunda değerlendirmeye yöneltmiş olup, 2004 yılında başlayan alt yapı çalışmaları ve eğitimli uzman kadrosuyla bugünlere gelmiştir. Hizmet anlayışını, öncellikle koşulsuz müşteri memnuniyeti üzerine kurmuş olan GNC GRUP, üretimini ve pazarlamasını yapmakta olduğu Sac İşleme Makinaları grubunda tüm kalite standartlarını yerine getirmiş ve pazara sunmuştur. Kısa süre içerisinde genişlettiğimiz müşteri portföyü ve sizlerden gelen olumlu yaklaşımları almış olmamız da haklı gururumuzdur.
Firmamız sac işleme makinaları sektöründe hem üretici hem profesyonel satış sistemi uzman teknik kadrosuyla hizmetinizdeyiz.Firmamız ürünlerinden bazıları:Hidrolik abkant, Hidrolik giyotin makas, Hidrolik ve Eksantrik presler, Redüktörlü ve Agrenajlı giyotin makaslar, Kollu ve Pedallı makas, Parça bıçaklı ve tek parça caka makinaları, Silindir, Kenet makinalarıdır
Gncgrup Makina Metal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gncgrup Makina Metal Ltd Sti
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Makineleri
İkincil Sektörü:Makina » Takım Tezgahları
Yetkili Kişi: mehmet oz
Adres: tersane cad ilyasoglu is merkezi no 129 kat 4 karakoy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3612147
Web Sitesi: www.gncgrup.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gncgrup Makina Metal firma bilgileri. Gncgrup Makina Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gncgrup Makina Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gncgrup Makina Metal Ltd Sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.