Gökdeniz İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Sanayi

"Müşteri memnuniyeti bizim en değerli varlığımızdır."

Şirket Hakkında
Firmamız Ankara Ticaret Odasına kayıtlı bir Dış ticaret şirketi olup ihracata yönelik olarak çalışmaktadır.Ana ürünlerimiz mermer, ev ve ofis mobilyası, Banyo mobilyası ve Çelik kapılar üzerinedir.
Buna ek olarak dış ticaretin bankayla ilgili tüm kısımlarında özellikle vesaik işlemlerinde ve akreditif vesaiki hazırlanması ve analiziyle ilgili konularında firmalara destek ve danışmanlık hizmetlerinde bulunmaktadır.


Gökdeniz İç Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız mermer, traverten ve granit üzerine ihracat yapmakta olup yurt içine de satış yapılmaktadır.Bunun dışında üretici firmaların ihracat yapabilmeleri konusunda danışmanlık hizmeti de verilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Gökdeniz İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Sanayi
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: MUZAFFER ISIK
Adres: Izmir 1 cadde Sumer 1 sokak Firdevs apt.No.7/31 Kizilay,Cankaya-ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2305661
Faks: (312) - 2305661
Web Sitesi: http://www.sgmar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gökdeniz İç Ve firma bilgileri. Gökdeniz İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gökdeniz İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gökdeniz İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.