Göksa Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti

"avuç dolusu lezzet..."

Şirket Hakkında
1994 yılından bu yana "Kavrulmuş Fındık, Beyazlatılmış Fındık, Dilimlenmiş Fındık, Kıyılmış Fındık ve Fındık Unu gibi ürünleri "GÖKSA", "maviVUTSA" ve “coryAVELLA" markasıyla üretmekteyiz.

Satışında: üretim grubumuzda yer vermeye başladığımız marketler, büfeler, tekel bayileri, kuruyemişciler, oteller, pastaneler, hastane ve okul kantinleri, cafe-cafeteryalar, eğlence mekanları, bar-club tarzı işletmeler, benzinlikler, dinlenme tesisleri gibi noktaları hedefleyen "Vakum ambalajda paketlenmiş olan kavrulmuş fındığın" satışı ve dağıtımı konusunda ülkemiz genelinde bölge veya il bazında bayilikler vermek istiyoruz. Bu konuda istekli olan kişi veya kuruluşların bizimle irtibata geçmesini bekliyoruz.

Ürünlerimiz gerek sağlık, gerekse lezzeti açısından, ülkemizde son zamanlarda tüketimi hızla artan niteliğe sahiptir. Sağlık konusundaki, önemi herkesin dikkatini çekmiş yazılı ve görsel basında satış artırıcı reklamlar yapılmıştır-yapılmaktadır ve yapılacaktır. Bilindiği gibi ülkemiz Dünya fındık üretiminin %80 ine yakınını gerçekleştirmektedir. Ancak bunun sadece % 20-25 i ülkemiz içinde tüketilmektedir. bunun nedeni ise arz noksanlığı ve fındık ile tüketiciyi buluşturamamaktır. Bayilik ağını kurarak bu noksanlığı gidermek görevimiz, bayilerimizle beraber daha da büyümek ise ana hedefimizdir.Besin değeri böylesine yüksek olan bi ürünün ülkemiz içinde kalamıyor ve yabancılara satılıyor olması ve bu işten yine yabancıların karlı çıkıyor olması bize göre çok düşündürücü bir durumdur. En büyük avantajı mevsimlik ürün olmamasıdır. Örneğin kola ve dondurma gibi yazlık değil, dört mevsim zevkle tüketilecek bir ürün olması, satış sirkülasyonunun eksi yönde bir dalgalanma göstermeyeceği ve standart satış miktarını altına düşülmeyeceği anlamına gelmektedir.
Böylesine düşük riskli ve çalışmaya bağlı olarak yüksek karlı bir işin bayiliği veya distribütörlüğü olmak istiyorsanız bizimle 7/24 irtibata geçebilirsiniz.
Göksa Gıda San. ve Tic. Ltd.şti.
Bayi Sorumlusu: Selçuk ERGÜL
Tel:0452 237 15 33
0544 859 74 53
Fax:0452 237 15 35
web:www.goksagida.com
not: web sitemiz 16.01.2008 tarihi itibarıyla yapım aşamasındadır. kısa süre içerisinde yayına girecektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
-----coryAVELLA MARKA ÜRÜNLER-----
Kavrulmuş Vakum Paketli Fındık
Kavrulmuş Vakumsuz Fındık(dökme diye tabir edilir)
Bu grup ürünler marketler, kuruyemişçiler, tekel bayileri, büfeler, cafe-bar-kantin-cafeterya türü işletmeler, benzinlikler, dinlenme tesisleri vb yerlerde satışa sunulmaktadır.
Kıyılmış Fındık
Dilimlenmiş Fındık
Beyazlatılmış Fındık
Fındık Unu
Bu gurp ürünler; tatlı ve pastacılık sanayi, çikolata ve şekerleme sanayi ve dondurmacılık sanayinde kullanılmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Göksa Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
Yetkili Kişi: Selçuk Ergül
Adres: şahincili mah. zübeyde hanım cad. no:388/F Ordu-Ulubey karayolu üzeri orsan fabrikaları
Şehir: Ordu
Ülke: Türkiye
Telefon: (452) - 2371533
Faks: (452) - 2371535
Web Sitesi: http://www.goksagida.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Distribütörlük, Bayilik Ve Dağıtım Yetkisi Verilecektir.
1994 yılından bu yana "Kavrulmuş Fındık, Beyazlatılmış Fındık, Dilimlenmiş Fındık, Kıyılmış Fındık ve Fındık Unu gibi ürünleri "GÖKSA", "maviVUTSA" ...
Göksa Gıda San. firma bilgileri. Göksa Gıda San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Göksa Gıda San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Göksa Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.