Gokserpen

Şirket Hakkında
Gokserpen, Kars ili topcuLar mah. topcular sok. no:24   IGDIRmerkez adresinde bulunmaktadır. Firma Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Gokhan yazar dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gokserpen
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer
Yetkili Kişi: Gokhan yazar
Adres: topcuLar mah. topcular sok. no:24   IGDIRmerkez
Şehir: Kars
Ülke: Türkiye
Telefon: (476) - 2273825
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
- Ana profillerde darbe mukavemeti - 150°C de bekletme sonrası görünüşü - 100°C kalıcı termal uzama - Kaynaklı köşelerin ve T bağlantıların mukave...
- Ana profillerde darbe mukavemeti - 150°C de bekletme sonrası görünüşü - 100°C kalıcı termal uzama - Kaynaklı köşelerin ve T bağlantıların mukave...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gokserpen firma bilgileri. Gokserpen adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gokserpen ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gokserpen firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.