Göktun Çelik Mobilya İmalat Sanayi Ve Tic Ltd.şti

Şirket Hakkında
Hedefimiz, yönetim ve üretim sistemlerini yeniliklere açık, sürekli gelişen bir yapı içinde tutup müşteri memnuniyetini maksimum seviyelere getirirken, hem müşterilerimizin hem de kendi rekabet gücünü arttırmaktır.

Toplam Kalite Sistemini, operasyon içinde oluşabilecek sorunları çözmek yerine, sorunlara neden olmayacak kalitede üretim yapmak ve hizmet vermek üzerine kurmuştur ve değişen koşullara ayak uyduracak şekilde yönetmektedir.
Göktun Çelik Mobilya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Hizmet verdiği alanlar başlıca kompakt arşiv dolabı, dosya dolabı, camlı dosya dolabı, kütüphane dosya grupları, klasör dolap grupları, soyunma dolabı grupları, keson ve fiş dolabı grupları, öğretmen dolap grupları, proje dolapları, kitaplık grupları, alet dolapları, hastane ekipmanları, ranzalar, çelik raf sistemleri, okul sıraları, anfi sırası, yazı tahtaları ve panolar, portmantolar, arşiv dolaplarıdır.
İletişim Bilgileri
Firma: Göktun Çelik Mobilya İmalat Sanayi Ve Tic Ltd.şti
Sektörü: Makina » Takım Tezgahları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: FAHRETTİN TUNAY
Adres: MERMERCİLER SANAYİ KOOP.ORG.SANAYİ BÖLGESİ 10.CAD NO:12 BEYLİKDÜZÜ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8790092
Web Sitesi: www.goktun.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Göktun Çelik Mobilya firma bilgileri. Göktun Çelik Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Göktun Çelik Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Göktun Çelik Mobilya İmalat Sanayi Ve Tic Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.