Görsel Teknoloji

Şirket Hakkında
lcd led plazma projeksiyon kiralama

Tecrübesini ve bilgisini müşteriyle paylaşır. Sürekliliğe ve sağlam ilişkilere önem verir.Müşterileriyle etkin bir iletişim içindedir.Onların soru ve sorunlarını süratle çözecek bir organizasyon düzenine ve insan kaynaklarına sahiptir. Kaliteyi basit bir vaad olarak değil, üretimin ve kurumsal hizmet süreçlerinin “olmazsa olmaz” bir unsuru olarak kabul eder.Kaliteyi garanti altına almak için organizasyonda pek çok aşamayı gerekli kalite kontrollerini titizlikle yapar. İnsan kaynaklarını eğitir ve geliştirir. En iyiyi, en uygun fiyata, en kısa zamanda sunmayı hedefler.Müşterilerini doğru ve dürüst şekilde bilgilendirir.Gerçekci ve güvenilir vaadlerde bulunur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Görsel Teknoloji
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: korhan aslan
Adres: çetinemeç bulvarı öveçler ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1569742
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Görsel Teknoloji firma bilgileri. Görsel Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Görsel Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Görsel Teknoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.