Grand Endüstriyel

Şirket Hakkında
Grand Endüstriyel Grup 2009 yılında, Türkiye de Plastik ham madde distribütörlüğü yapmak amacıyla kuruldu. Hızla büyüme gösterirken, yeni müşteri ve tedarikçi ağını da beraberinde geliştirdi. Yıllar geçtikçe uzman satış, lojistik ve satın alma yapısı kuruldu ve dünyanın lider petro kimya firmalarının ham madde dağıtım distribütörlüklerine başladı. Grand Endüstriyel Grup, piyasa deneyimi, dinamik , istekli ve teknik donanımlı kadrosu ile müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda hızla lider tedarikçiler arasında yerini almıştır.
On sekiz uzman kadrosu ve yöneticileriyle Grand Endüstriyel Grup , müşterinin ihtiyacı olan en iyi ürünü ve bilgiyi müşterilerine sunmaktadır.
İngilizce, Türkçe, Azerice, Farsça ve Rusça konuşabilen teknik kadrosuyla aktif dış ticaret ağını geliştirmektedir, Türkiye , Azerbaycan , Afganistan, Kazakistan, Gürcistan ve Rusya da bulunan ofislerimiz sayesinde bu ülkelerde aktif ticaretini sürdürmektedir.
Grand Endüstriyel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Grand Endüstriyel
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Bani Baran
Adres: Canan Business küçükbakkalköy Mah.selvili Sk. no:4 Daire:73-74 Kat:11 ataşehir/istanbul mb: +90 543 766 78 84 tel : +90 216 577 4686 Pbx skype: Bani.baran fax: +90 216 577 4687 Pbx
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 7667884
Web Sitesi: www.grand.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Grand Endüstriyel firma bilgileri. Grand Endüstriyel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Grand Endüstriyel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Grand Endüstriyel firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-09-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.