Grsn Tekstil Çorap Konf.san.ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız özel olarak bay - bayan iç çamaşırı, çorap, pijama, t-shirt, sweatshirt, bay ve bayan eşofman takımları ve gecelik üreticisidir.Ürünlerimizin %30 u Almanya, Avusturya, Yunanistan, İsrail, Suudi Arabistan a ihraç edilmektedir.
Baskılı, düz, nakışlı veya farklı tiplerde müşteri taleplerine göre üretim yapmaktayız.Ürünlerimiz dünya standart ve normlarına göre yapılmaktadır.
Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz.Aşağıda firma bilgilerimize ulaşabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Grsn Tekstil Çorap Konf.san.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çorap
Yetkili Kişi: HÜSEYİN GÜRLESİN
Adres: İZMİR ASVALTI 13.KM DENİZLİ
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 3828001
Web Sitesi: www.gurlesin.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Grsn Tekstil Çorap Konf.san.ve Tic.ltd.şti. firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Grsn Tekstil Çorap firma bilgileri. Grsn Tekstil Çorap adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Grsn Tekstil Çorap ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Grsn Tekstil Çorap Konf.san.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.