Grup Akademi Temizlik Halı Yıkama

Şirket Hakkında
Grup AKADEMİ TEMİZLİK LTD. ŞTİ olarak uzun yıllardır temizlik sektöründe yer alıp siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti vermek için kendimizi sürekli geliştirmekteyiz. Hem teknolojik olarak hem de personel olarak güçlü alt yapımızla sizlere kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz.Firmamız sektöründe önde gelen bir firma olma özelliğini taşımaktadır. İhtiyaç duyduğunuz takdirde siz değerli müşterilerimize de en iyi hizmeti vermek isteriz...
Grup Akademi Temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Grup Akademi Temizlik Halı Yıkama
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Levent Teke
Adres: Taşkın Sokak No:15/1 Yenimahale/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4441588
Web Sitesi: http:// www.ankara-temizlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Grup Akademi Temizlik firma bilgileri. Grup Akademi Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Grup Akademi Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Grup Akademi Temizlik Halı Yıkama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.