Gsm Global Dış Ticaret Yayıncılık Ve Turizm Ltd.şti

Şirket Hakkında
Üretici Firmaların Ürünlerini Özellikle Orta Doğu, Avrupa ve Afrika Ülkeleri Başta Olmak Üzere Satış Konularında Uzman Bir Dış Ticaret Firmasıyız.

Ayrıca Yurtdışındaki Müşterilerinizin Çok Değişik Hammadde/Mamül İhtiyaçlarını da yine onların Türkiyedeki Tedarik Ofisi Olarak Karşılamaktayız.

Bu Bağlamda, Gerek Yurtdışında ve yurtiçinde katıldığımız Fuarlarda ürün/firma tanıtımı yapmakta, Gerekse Yurtdışındaki Mevcut Müşterilerimizin yerli üreticilerimizin Ürünleriyle İlgili Taleplerini Değerlendirmekteyiz.

Türk Üreticilerinin Dünyanın herhangi bölgesinde veya yurtdışı firmalarının Türkiyede yapmayı planladıkları yatırım, ürün veya pazar araştırma raporlarının hazırlanması ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gsm Global Dış Ticaret Yayıncılık Ve Turizm Ltd.şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
Yetkili Kişi: M.BAHATTİN SAYIK
Adres: DEPOSİTE AVM A1 BLOK K:3 İKİTELLİ -BAŞAKŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6710866
Web Sitesi: WWW.gsmcommerce.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gsm Global Dış firma bilgileri. Gsm Global Dış adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gsm Global Dış ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gsm Global Dış Ticaret Yayıncılık Ve Turizm Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.