Gtm Powder

"Tozda Uçtan Uca Ürün ve Hizmet"

Şirket Hakkında
Gtm Powder, İstanbul ili Atakent Mah.mithatpaşa Cad.no:116 Çağla Plaza Kat:3 Ceotekmer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ümraniye/istanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Orhun Baştekeli dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
GTM Powder olarak, toz metalürjisi, lehim-kaynak ve aşındırıcı imal sektörlerinde kullanılan toz formlu malzemelerin yerli üretimini ve tedariğini gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca, toz malzemelerin kullanımı, klasifikasyonu ve toz malzemelerden elde edilen ürünler ile ilgili muayene ve danışmanlık hizmetlerini vermekteyiz. Ürünlerimiz ve vermiş olduğumuz hizmetler havacılık, otomotiv, madencilik, medikal, boya, ilaç ve kimya sektörlerine yönelik ISO ve ASTM standartları ile uyumludur.

Toz formlu malzemeler konusunda baştan sona çözüm sunan firmamız, tozların klasifikasyonunu sağlayan her türlü endüstriyel ya da laboratuvar tipi eleklerin, müşterinin isteği doğrultusunda %100 yerli üretimini sağlamaktadır. Üretimi sağlanan eleklerin toz büyüklüğüne göre hangi metotlar ile elenmesi ve tasnif edilmesi gerektiği konularında müşterilerimize isteğe bağlı danışmanlık hizmeti de vermekteyiz.

Tozların standardize kullanımı konusunda müşterilerine danışmanlık hizmeti de veren firmamız, ayrıca tozlardan elde edilen son ürün konusunda isteğe bağlı olarak muayene-test ve kalifikasyon hizmetleri de vermektedir. Özellikle toz metalürjik üretimde prosesin geliştirilmesi, sert lehimleme-kaynak bağlantılarının muayenesi, katmanlı imalat ve kaplama teknolojilerinde kullanılması gereken tozlar ve imalat prosesleri sonrası nihai ürünlerin muayenesini işletmemiz ISO standartlarına uyumlu olacak şekilde gerçekleştirmektedir.

Daha fazla bilgi için info@gtmpowder.com adresinden bize ulaşabilirsiniz
İletişim Bilgileri
Firma: Gtm Powder
Sektörü: Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Oksit
Yetkili Kişi: Orhun Baştekeli
Adres: Atakent Mah.mithatpaşa Cad.no:116 Çağla Plaza Kat:3 Ceotekmer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ümraniye/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 2322656
Web Sitesi: www.gtmpowder.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gtm Powder firma bilgileri. Gtm Powder adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gtm Powder ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gtm Powder firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.