Güç Teknik Hırdavat Mak İnş Gıda San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Güç Teknik Mak. İnş. Metal Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti
2011 Yılında Kurulmuş Deneyimli ve Tecrübeli Kadrosu İle Çok Kısa Zamanda Bir Çok Yeniliğe İmza Atmış Sektöründe Rakip Tanımayan, Müşteri Memnuniyetini Her Zaman Ön Planda Tutan Güvenilir Bir Kuruluştur. Misyonumuz ve Vizyonumuz Bünyesinde Bulunan Yüzbinlerce Ürünün Bilgi Birikimi İle Müşterimizin İhtiyacını En Kısa Sürede Gidermek, Onların Tedarik Süreçlerini Kısaltmak, Satış Sonrası Destek Vermek ve Karşılıklı İş Birliğinin Gelişmesini Sağlamaktadır. Hırdavat Firmaları Arasında Bu Misyon ve Vizyon Sayesinde Bu Güne Kadar Hep Güçlü ve Öncü Olduk. Müşterilerimize İnternet Üzerinden Ürünlerimizi Tanıtmak ve Müşterilerimizi Yormadan En Hızlı Bir Şekilde Ürünlerin Sevkini Tek Tıkla İle Yerine Ulaştırmak İçin guchirdavat Online Satış Mağzamızı Kurduk.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Güç Teknik Hırdavat Mak İnş Gıda San Tic Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Hırdavat / Nalburiye
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: TUNCER YAN
Adres: inönü mh gençlik cd no 122/a
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6469398
Web Sitesi: www.guchirdavat.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güç Teknik Hırdavat firma bilgileri. Güç Teknik Hırdavat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güç Teknik Hırdavat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güç Teknik Hırdavat Mak İnş Gıda San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.