Gudve Ajans Ve Prodüksiyon

Şirket Hakkında
10 yıldır TV Programı, Reklam, Prodüksiyon, Tanıtım, Kurumsal Kimlik ve Grafik Tasarım’ da büyük işlere imza atmış deneyimli, genç ve dinamik bir ekibiz.

Şimdiye kadar büyük-küçük birçok müşterimiz oldu. Televizyon programları, Kurumsal kimlik çalışmaları ve tanıtım filmlerine kadar birçok proje gerçekleştirdik. Ancak kalabalık müşteri portföyü ile zamana karşı iş çıkartmak yerine az ama öz müşteriyle çalışmayı tercih ederiz.

Bu sebeple biz, başarılı işleri gerçekleştirmek için oldukça titiz ve araştırmacı bir şekilde, gereği kadar vakit ayırarak çalışan bir ekibiz.
Gudve Ajans Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gudve Ajans Ve Prodüksiyon
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Film
Yetkili Kişi: İbrahim Kaya
Adres: Mecidiye Caddesi Cansızoğlu İş Merkezi No: 7 / 55 Mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 5931712
Web Sitesi: http://www.gudve.com/
Ürünleri
Firmanızın bütçesine uygun tanıtım çalışmaları için lütfen bize ulaşın.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gudve Ajans Ve firma bilgileri. Gudve Ajans Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gudve Ajans Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gudve Ajans Ve Prodüksiyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.