Gülsan Alüminyum Prf.met.san.ith.ihr.ltd.şti

"Muşterilerimizin mennuniyeti bizim temel degerimizdir."

Şirket Hakkında
GELİŞME

Şirketimiz dürüst, güvenilir ve çalışkan bir çalışma sistemi benimsemiş, sektöründe yıllardır sağlam adımlarla ilerleyerek tecrübe ve bilgi birikimi ile hızla büyüyen sayılı şirketlerden biri olmuştur.
Bütçesi gün geçtikçe daha da büyüyen firmamız yatırım amaçlı gayrimenkulleriyle de değişik alanlarda da büyüme yolunda dır.
Yıllardır metal maden sektöründeki tecrübe sahibi çalışanlarıyla her alanda kısa ve öz iş bitirme kolaylıkları sağlamaktadır. Kullanıcıya sunduğu ürün ve hizmet kalitesini en yüksek seviyede tutmaktadır.
Hurda alış ve satışlarında ödeme kolaylıkları sağlamakla birlikte, müşterinin isteğine göre peşin ve vadeli alım satımlar yapılmaktadır
Bizimle çalışma ayrıcalığını yaşayan tüm müşterilerimizin memnuniyeti bizim için büyük önem taşımaktadır.
Gülsan Alüminyum Prf.met.san.ith.ihr.ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gülsan Alüminyum Prf.met.san.ith.ihr.ltd.şti
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Hurda
Yetkili Kişi: yaşar
Adres: Murat Mh. İşkent San. Sit C Blok No:12-13 Bayrampaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5636319
Web Sitesi: www.gulsanmetal.com
Ürünleri
Alüminyum orjinal külçe, alüminyum biyet, ingot alüminyum
Matbaa kalıp hurdası .gazete kalıp hurdası, baskı kalıp hurdası
HURDA SEKTORUNDE ÖNCÜ KURULUŞ Alüminyum profil hurdası Alüminyum araişi hurdası Alüminyum matbaa kalıp hurdası Alüminyum havai hattı tel hurdası ...
İlan Talep ve Teklifleri
Alüminyum Hurda Alım Satım
HURDA SEKTORUNDE ÖNCÜ KURULUŞ Alüminyum profil hurdası Alüminyum araişi hurdası Alüminyum matbaa kalıp hurdası Alüminyum havai hattı tel hurdası ...
Gülsan Alüminyum Prf.met.san.ith.ihr.ltd.şti firma bilgileri. Gülsan Alüminyum Prf.met.san.ith.ihr.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gülsan Alüminyum Prf.met.san.ith.ihr.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gülsan Alüminyum Prf.met.san.ith.ihr.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.