Gümüş Çarşısı

Şirket Hakkında

GÜMÜŞÇARŞISI 1989 yılından itibaren mücevherat sektöründe bulunmaktadır.Tasarımı kaliteyle birleştirerek sektörün önde gelen ve sektöre yön veren öncü kuruluşları arasında yerini almıştır.

Firmamız altın, gümüş mücevherat üretimi alanında ihtisaslaşmış kodrosuyla üretimine dolu dizgin devam etmektedir.Üretimde her zaman kalite anlayışıyla çıktığı yolda bir çok avrupa ülkesine ihracat yapmış tecrübeli firmalar arasında gösterilmektedir.

Tasarılarımız arasında her yaşa her zevke uygun takılar bulunmaktadır.Ürünlerimiz 925 ayar (ayar kontrolünden geçmiştir) gümüş çelik yarı değerli taşlar ve aksesuar çeşitlerinin tümünü aynı çatı altında sunan GÜMÜŞÇARŞISI tüm koleksiyonlarını yurtiçi ve dış pazarlara tasarım ile kaliteyi etik ticaret anlayışıyla sunmaktadır.


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gümüş Çarşısı
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Mücevherat
İkincil Sektörü:Saat, Gözlük, Mücevher » Saat
Yetkili Kişi: süleyman sarıaslan
Adres: Binbirdirek mah peyk hane sok büyük birol iş hanı no 8/1 kat 104/1 çemberlitaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5160907
Web Sitesi: www.gumuscarsisi.com
Ürünleri
gümüş takılar toptan ve online satış
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gümüş Çarşısı firma bilgileri. Gümüş Çarşısı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gümüş Çarşısı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gümüş Çarşısı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.