Günay Bilişim Hizmetleri

Şirket Hakkında
PROFESYONEL ÇÖZÜMLER, PROFESYONELLİK GEREKTİRİR

GÜNAY Bilişim ve İletişim Hizmetleri LTD.ŞTİ. (kısaca GÜNAY) şirketi Fatih GÜNAY, Samet Gedik tarafından Fatih Cad. 659 Sok. No:1/10 ANTALYA adresinde 2010 yılı itibariyle kurulmuş, sektöründe tecrübeli, dinamik ve genç bir firmadır.
Firmamız bilgisayar ve yan ürünleri satışı, network tasarımı, projelendirilmesi ve network ürünleri satışı, bilgisayar ve network teknik destek hizmetleri, elektronik malzeme satışı ile E-Ticaret ve web site tasarımı konularında faaliyet gösteren GÜNAY, kamu ve özel sektöre toptan çözümler sunabilen bir firmadır.
GÜNAY, tedarikçiler ve müşteriler ile karşılıklı güven temelinde kurulan ilişkiler sayesinde, sektörde uzman ve güvenilir bir firma olduğunu kanıtlamıştır. GÜNAY, mevcut pazardaki faaliyetlerini sürdürmekle kalmamış, yeni uzmanlık alanlarına yönelerek faaliyet alanlarını genişletmiştir.

Günay Bilişim Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Günay Bilişim Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
Yetkili Kişi: Fatih GÜNAY
Adres: Cumhuriyet Mh. Fatih Cd. 659 Sk. No:1/10
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3346731
Web Sitesi: http://www.gunaybilisim.com
Ürünleri
Sınırsız Web Hosting 50 Mail Spam - Virus Korumalı Mail Kutusu Asp - Mssql - Microsoft Acces mdb Desteği Ayrıntılı Web hosting Site Erişim Rapo...
Sınırsız site içi tüm resim, metin ve tabloları yönetebilme Farklı görsel (skin) seçenekleri Sınırsız kategori ve alt Kategori tanımlama Her ka...
Küçük işletmeler için hazırlanan yönetimsel ve akıllı yapıya sahip, yönetilebilir görsel öğelerle desteklenmiş, sınırsız filitreleme yapabilen, ka...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Günay Bilişim Hizmetleri firma bilgileri. Günay Bilişim Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Günay Bilişim Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Günay Bilişim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.