Günder Ayakkabı Tekstil Ve İnşaat Mal. San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
1994 yılında İzmir’de kurulan Günde Bebe halen Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesinde hizmet vermektedir. Kapalı alanda üretim yapmakta olan Günde Bebe modern showroomu ile çocuk ve genç (18–36 yaş) ayakkabısı üretmektedir.

Ayakkabı denilince akla ilk gelen daha önceleri ihtiyaçken şimdi ise giyimi tamamlayan bir aksesuar ve estetik bir görüntüdür. Firma olarak sektördeki gelişmelerin, değişikliklerin ve uygulamasının yanı sıra, modayı yakından takip etmek, hatta moda oluşturmak gayreti içinde bulunmaktayız. Firmamız bu bakış açısıyla çocuk ve genç ayakkabı modasını, ülkemiz sosyo-ekonomik koşulları ve tüketim alışkanlıklarını da göz önünde bulundurarak sürekli yenilikler yapmakta ve ayakkabı kreasyonunu her gecen sezon daha ileriye taşımaktadır. Model tasarımlarıyla, renkleriyle, kalıbıyla, kullanılan malzemesiyle her geçen gün daha iyi çocuk ve genç ayakkabısı yapmakta olan Günde Bebe doğru müşteriye doğru ayakkabıyı ulaştırma ve daha geniş pazarlar oluşturmak, müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde olmasını sağlamak firmamızın tek amacıdır.

Günde Bebe marka tescil belgesi ile insana ve teknolojiye yatırım yapan bir firmadır. Pazarlama ağını her gecen gün yurtiçi ve yurtdışında geliştirmektedir. Firmamız, AB Ülkelerine, Hollanda ve Japonya’ya ihracat yapmaktadır.
Günder Ayakkabı Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında

GÜNDE AYAKKABI
İletişim Bilgileri
Firma: Günder Ayakkabı Tekstil Ve İnşaat Mal. San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İthalat
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
Yetkili Kişi: Ersin Bey
Adres: Ayakkabıcılar Sitesi 6124/1 Sk. No:18 Ayküsan Işıkkent Bornova - İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4363861
Faks: (232) - 4364995
Web Sitesi: http://www.bebekcocukayakkabisi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Günder Ayakkabı Tekstil firma bilgileri. Günder Ayakkabı Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Günder Ayakkabı Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Günder Ayakkabı Tekstil Ve İnşaat Mal. San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.