Güno Paz. Rek. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
GÜNO PAZARLAMA, yaklaşık 25 yıldır turizm tesislerine hizmet vermeyi sürdürmektedir. Kendi tesislerindeki makinaları yenileyerek yeni makinalar ile de kapasitesini arttırmıştır. 2011 Yılında üretim teknolojisinin yenilenmesi ile birlikte GÜNO Markası’na bağlı, yeni Özel Seriler hazırlanarak müşterilerine sunmaktadır.
Yeni çıkarılan Buklet Malzeme Kolleksiyonu’nda belirttiğimiz üzere, “Mutlu konuklar için…” parolası ile hem tesislerin hem de tesislerdeki müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlamaktayız.
GÜNO PAZARLAMA ile çalışan bir çok tesis olmasına karşın cazibesini yitirmeden kapasitesini arttırarak gelişmesini sürdürüp yeni müşterilerle, yeni dostluklarla güçlenmektedir.
Güno Paz. Rek.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Güno Paz. Rek. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
Yetkili Kişi: MEHMET YALÇINDERE
Adres: Ostim OSB Kuruçayırlı Sanayi Sitesi 1573.Sok. (30.Cad.) No:14 ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3855550
Web Sitesi: http://www.guno.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güno Paz. Rek. firma bilgileri. Güno Paz. Rek. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güno Paz. Rek. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güno Paz. Rek. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.