Günsu Ofis

Şirket Hakkında
Firmamızın Kuruluş Yılı : 2000

Genel İlkemiz : En Güzel ve En Kaliteli ürünleri , En Hesaplı Fiyatalara siz değerli müşterilerimize satışını ve satış sonrası hizmetlerini sağlamaktır.
Vizyonumuz : Türkiye'nin En Yeni - En İddialı - En Ucuz Mobilya Fiyatları sloganıyla siz değerli müşterilerimize mobilyalarda kullanış rahatlığı , modern çizgileri en hesaplı fiyata sunmaktayız. Rahatlık ve görsel anlamda zevkinizi yansıtacak uygun ürünleri geliştirmek , hedef pazarda liderliği yakalamak ve sürekliliği sağlamaktır.
Misyonumuz: Rahat ve sağlıklı mobilyaları en hesaplı fiyata pazarlamayı hedefleyen temel prensibimiz doğrultusunda , tüm müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak. Çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarak iş süreçlerini iyileştiren , ilgili kanun ve mevzuatlara saygılı , sosyal sorumluluklarının bilincinde bir kuruluş olmak.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Günsu Ofis
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
Yetkili Kişi: günsu
Adres: Adres : Atatürk caddesi Meclis Mahallesi Ören Sokak No:33 - Sancaktepe / istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6225805
Web Sitesi: http://gunsuofis.com/
Ürünleri
Çelik dolap , Celik soyunma dolabi, Celik dosya dolabi , Ofis mobilya , ofis bekleme koltugu, ofis koltuklari, ahsap ofis mobilyalari , ofis ka...
ofis mobilyalarında oncü firmanız günsuofis
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Günsu Ofis firma bilgileri. Günsu Ofis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Günsu Ofis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Günsu Ofis firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.