Gür-su Plastik San. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Gür-su Plastik San., Adana ili Adana Hacı SAbancı Organize Sanayi Bölgesi.Sanayi cad.No:8 adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Cemal Nurhaklı dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gür-su Plastik San. Ltd. Şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
Yetkili Kişi: Cemal Nurhaklı
Adres: Adana Hacı SAbancı Organize Sanayi Bölgesi.Sanayi cad.No:8
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 3943415
Faks: (322) - 3943492
Web Sitesi: http://www.gursupvcboru.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
High Quality Pvc Pipes And Fittings
GÜR-SU PLASTİK company has produce to which outside size Q50 to Q200 PVC waste water pipe of 2.2 mm and 3.2mm of suitable for turkish standart .Our ...
Pvc Boru Ve Ek Parçaları Üretilir
GÜR-SU PLASTİK, dış çap Q50'den Q200'e kadar olan PVC Atık Su Boruları'nın 2.2 mm. ve Türk Standartları'na uygun olan 3.2 mm. et kalınlıklarında ü...
Gür-su Plastik San. firma bilgileri. Gür-su Plastik San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gür-su Plastik San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gür-su Plastik San. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-07-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.