Gurgendag Kerestecilik Ve Mobilya San.tic.ltd.sti.

"Gelecegin Antikalarini Uretiyoruz"

Şirket Hakkında
50 seneyi aşkın süredir ahşap sektöründe varlığını sürdüren firmamız önceleri uzun bir süre kayın kereste imalatıyla sektörde yerini almış ve 15 sene önce gerekli yatırımlarını yaparak mobilya imalatı konusundada faaliyet göstermeye başlamıştır. mobilya imalatı konusunda genelde country mobilyalar tasarlamayı ve üretmeyi tercih ederken bunun yanısıra dedkoratif ve fonksiyonal küçük aksesuar mobilyalar ve sandalyelerinde üretimine başlanmıstır. tasarımı ve üretimi tamamıyla kendi bünyemizde yapılan mobilyalarımızı Manisa ilimizin Akhisar ilçesinde bulunan 10.000 m2 lik alanda 4000 m2 kapalı alanlı fabrikamızda üretmekteyiz.ürünlerimiz çoğunlukla masif(gerçek ağaç) ve kısmen ahşap levha üzerine doğal ağaç kaplama presslenerek hazırlanmakta ve istenilen renkte boyanıp cilalanmaktadır.ürünlerimizde fonksiyonellik ve sıra dışılık önem verdiğimiz özelliklerdir. ayrıca adetli olmak şartıyla özel imalatlarda yapabiliriz. prensiplerimizden taviz vermeden geleceğin antikalarını üretmeye devam edeceğiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Konsollar,
Sehpalar,
Oturma Grubu ve Koltuklar,
Masalar,
Sandalye ve Tabureler,
Komidinler,
Vitrinler,
Şifonyer ve Dolaplar,
Kitaplıklar,
TV Sehpaları,
Elbise Dolapları,
Vestiyerler,
Yatakbaşları,
Dış Mekan Mobilyaları,
Diger Aksesuarlar

Daha fazla bilgi için lütfen Web Sitemizi ziyaret edin.
www.gurgendag.com.tr
İletişim Bilgileri
Firma: Gurgendag Kerestecilik Ve Mobilya San.tic.ltd.sti.
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: Ahmet Senyasa
Adres: Akhisar - Manisa Karayolu 5.km Akhisar
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (236) - 4272553
Faks: (236) - 4591432
Web Sitesi: http://www.gurgendag.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gurgendag Kerestecilik Ve Mobilya San.tic.ltd.sti. firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Gurgendag Kerestecilik Ve firma bilgileri. Gurgendag Kerestecilik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gurgendag Kerestecilik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gurgendag Kerestecilik Ve Mobilya San.tic.ltd.sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.