Gürsem Plastik Ambalaj - Poşet İmalatı

Şirket Hakkında
Gürsem Plastik 2012 yılından bu yana plastik poşet sektöründe faaliyet gösteren yeni genç bir firma olmasına rağmen yönetim kadrosundaki tecrübeli kadrosu ile poşet sektörünün her alanında deneyimli, bilgili ve birikimli olmasını müşterilerine yansıtmakta ve duyulan her türlü poşet ürünleri ihtiyacını karşılayabilmektedir. Asıl olarak 25 yıllık geçmişe sahip bir firma olan Gürsem Plastik her alanda tecrübesini müşterilerine yansıtmakta plastik sektöründeki yenilikleri ve deneyimleri takip ederek müşterilerine yansıtmanın dışında aynı zamanda bilinçlendirmeyi de sağlamaktadır. Üretim olarak her geçen gün kondüsyonunu artıran Gürsem plastik Opp Torba, Doypak Paket başta olmak üzere hertürlü plastik poşet ürününün imalatını yapmaktadır.
Gürsem Plastik Ambalaj
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gürsem Plastik Ambalaj - Poşet İmalatı
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Shrink Film / Strech Film
Yetkili Kişi: Gürkan YAMAN
Adres: Maltepe Mah. Gümüşsuyu Cad. Gümüşsuyu Emintaş San. Sit. No:62 Topkapı / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6121228
Web Sitesi: http://posetimalati.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gürsem Plastik Ambalaj firma bilgileri. Gürsem Plastik Ambalaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gürsem Plastik Ambalaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gürsem Plastik Ambalaj - Poşet İmalatı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.