Gürtur Madencilik Andezit Aş

Şirket Hakkında
Gürtur Madencilik Aş 1997 yılında açtıgı ilk taş ocagı ile sektördeki yerini almıştır.Yirmi yıla yakın süredir sürekli gelişen ve bilgi birikimini teknolojideki yeniliklerle geliştiren Gürtur, bugün taş ocakları, fabrikası, merkez ofisi ve bölge müdürlükleriyle yaşanır ve doğal mekanlar, çağdaş kentler yaratmak için çalışmakta.120 hektarlık Gölbaşı-Gerdel, 100 hektarlık Gölbaşı-Çartak, 120 hektarlık Konya-Kulu doğal taş ocak alanları, 12.000.000 m3 görünür rezervi ile yaklaşık 1500 m2 kapalı alandan oluşan fabrikasında yılda 70.000 m3 blok ve 190.000 m2 üretim kapasitesine ulaşan Gürtur, doğaltaş sektörünün ihtiyaç duyduğu her ebat ve biçimdeki taşı işleyebilmektedir. Yaklaşık 170 kişilik Gürtur ekibi, çağdaş kentlerin doğal ve yaşanır mekanları için tasarlar, üretir ve uygular
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Duvar Kaplama
Zemin Döşeme
Bordür
Harpuşta
Su kanalı
Merdiven Basamağı
Küp Taş
Plaklar
Çevre Duvarları
İletişim Bilgileri
Firma: Gürtur Madencilik Andezit Aş
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Yüksel YENİ
Adres: E5 Üzeri Kumburgaz girişi Güzelşehir altı (Sancak Otel karşısı)
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 4845565
Faks: (212) - 8857740
Web Sitesi: http://www.gurturmadencilik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Türkiye Genelinde Bayilikler Verilecektir
Kendi ocaklarımızdan blok olarak çıkarıp fabrikamızda işlediğimiz Duvar Cephe kaplama ve zemin döşemede kullanılan Andezit taşı satış ve uygulama için...
Gürtur Madencilik firma bilgileri. Gürtur Madencilik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gürtur Madencilik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gürtur Madencilik Andezit Aş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.