Güvengiz Proje İnşaat Ltd.şti.

Şirket Hakkında
1998 yılında kurulmuş ve kurulduğu günden bu güne kadar birçok proje gerçekleştirmiştir. Bu projelerin önemli bir kısmı deprem bölgelerinde bulunmaktadır. Konut sektöründe çok katlı binalar ve dubleks villa inşaatları tamamlamıştır. Tadilat ve dekorasyon alanında da faaliyet gösteren firma, banka şubeleri onarım ve dekorasyon işleri ile birlikte birçok kurum ve kuruluşa bu konuda hizmet vermektedir.
Güvengiz Proje ekip ve ekipmanları ile güncel teknolojiye tamamıyla uyum sağlamış ve bu teknolojinin gereklerini yerine getirmiştir.Tecrübeli kadrosu ile yurtiçi ve yurt dışı genel müteahhitlik hizmet alanlarında , dünya standartlarına uygun hizmet sunmayı iş prensibi edinmiştir
Firmamız inşaat uygulamaları yanında, bağımsız olarak proje hizmetleri de vermektedir. Proje hizmetleri kapsamında anılan tasarım, analiz, detaylandırma, çizim, metraj ve keşif çalışmaları için yeterli bilgi birikimi ve alt yapıya sahip olan ekibimiz geçen altı yıl içinde yurt içi ve dışında önemli projelere imza atmıştır.
İnşaat taahhüdünü yerine getirdiği birçok özel ve resmi işlerin mimari ve mühendislik hizmetlerinin tamamı proje grubu tarafından gerçekleştirilmiştir. Askeri projeler ile birlikte, belediyelere, resmi kurumlara ve şahıslara 600.000 m2 üzerinde proje hizmeti verilmiştir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Üst Yapı Projelendirme Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri
İletişim Bilgileri
Firma: Güvengiz Proje İnşaat Ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Hakan GÜVENGİZ
Adres: 6. Cadde No:46/9 A.Öveçler
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4727964
Faks: (312) - 4727963
Web Sitesi: http://www.guvengiz.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güvengiz Proje İnşaat firma bilgileri. Güvengiz Proje İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güvengiz Proje İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güvengiz Proje İnşaat Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-08-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.