Güzel Evim

Şirket Hakkında
Firmamız, 2007 yılında “Kişiye özel tasarım” felsefesiyle "Güzel Evim" adıyla yola çıkmıştır. Ürünlerini, İstanbul Erenköy mağazasında teşhir eden firmamız, parekende mağazacılığın yanı sıra seçkin projelere de ürün ve hizmet anlamında destek vererek, kısa sürede sektörün ihtiyaç duyduğu bir marka olmuştur.

Ariston, Franke, Siemens, Teka, Dominox, Blanco, Vestel, Whirlpool, Gorenje, Reccini, Mekappa, Pera, Philips, Bien Seramik, Seramiksan, Dura Tiles, Betaş Mozaik, Ece Seramik, Bagno & Seramix, Sanica, Atlantis, Serel, ECA, Newarc gibi kaliteli ve seçkin markaların bayiliklerini bünyesinde bulunduran firmamızın ürün gamında; mutfak ve banyo dolapları, raylı dolaplar, TV üniteleri, duvar modülleri ve kişiye özel tasarlanan ev mobilyalarının yanında laminat, masif ve lamine parkeler, yer ve duvar seramikleri, solo ve ankastre cihazlar, duş tekneleri, küvetler, jakuziler ve kabinler, vitrifiyeler, elektrikli ev aletleri ve ev elektroniği, plazma ve LCD televizyonlar bulunmaktadır. Ayrıca proje, tasarım ve uygulama kapsamında iç mimarlık hizmetleri de verilmektedir.
Güzel Evim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Güzel Evim
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Serkan USER
Adres: Erenköy; Şemsettin Günaltay Cad. 188/A Kadıköy İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3022701
Web Sitesi: www.guzelevim.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mutfak Ve Banyo Bayiliği
İlk etapta İstanbul olmak üzere Bursa, Ankara ve İzmir de bayilikler verilecektir. Bayi için düşünülen mağazanın, merkezi lokasyonda min. 100m2 olma...
Güzel Evim firma bilgileri. Güzel Evim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güzel Evim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güzel Evim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.