Guzelkoy Thread And Textıle Ind.trd.ltd.co.

Şirket Hakkında
Denizliden Türkiyeye ve dünyaya sımsıcak Sedef el örgü ipliklerini, Sedef el örgü yünlerini, Tütün ve Ambalaj ipliklerini, ıslak ve nemli mop ipliklerini sunan Sedef İplik, yepyeni ürünleri, moda yaratan tasarımları ile farkın ismi olmaya devam ediyor.

Son günlerin el örgü yünü modası kendinden desenli el örgü yünleri ile örülen giyim ürünleri ve aksesuarlar. Özellikle 0-11 yaş grubu için uygun modellerin kendiliğinden oluşturulduğu akıllı el örgü iplikleri, akıllı iplik, akıllı yün çeşitlerini sitemizden izleyebilirsiniz.
Kendinden desenli akıllı bebe yünleri için TIKLAYINIZ

Tütün ve ambalaj ipliği üretimindeki geçmişi 1979 yılına dayanan Sedef İplik, geçmişten bugüne kaliteden ödün vermeden üretimini sürdürmektedir. Yurt çapındaki iplik ihtiyacının önemli bölümünü karşılayabilecek makine parkuru ve ekipmana sahip firmamız, ürün kalitesini de tekonoljiye paralel olarak sürekli artırmaktadır.

Türkiyenin tütün ve ambalaj ipliği markası TÜTÜN DİZER tescil edilmiş bir Güzelköy İplik markası olarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Tütün dizer iplikleri endüstriyel kullanımda; sucuk ipi, asma ipi, mum ipi, ürün dizme ipi, tütün dizme ipi olarak kullanılabilmektedir. Kalitesi ile ihtiyaçlarınızı tam karşılayacak çözümler Güzelköy iplikten...
Guzelkoy Thread And
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Guzelkoy Thread And Textıle Ind.trd.ltd.co.
Sektörü: Tekstil / Giyim » İplik (Pamuk)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İplik (Yün)
Yetkili Kişi: vedat keser
Adres: demirciler cad. pamukkale işhanı no:98
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2568856
Web Sitesi: http://www.sedefiplik.com
Ürünleri
100 % cotton tobacco packing yarn
sedef hand knitting yarns & wool 100% acrylic 3* 6 nm classic hand knitting yarn
İlan Talep ve Teklifleri
Tobacco Packing Yarn
tobacco packing yarn
Sedef Hand Knitting Yarn & Wool
sedef hand knitting yarn & wool
Guzelkoy Thread And firma bilgileri. Guzelkoy Thread And adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Guzelkoy Thread And ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Guzelkoy Thread And Textıle Ind.trd.ltd.co. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.