Hacı Şerif

Şirket Hakkında

Şekerciliğe 1938 yılında Babadağ’da başlayan Mehmet Tevfik Helva ve oğlu Şerif Helvacı bugünlere kadar uzanan bir geleneğin ilk adımlarını atmışlardır.

1950’li yıllarda Şerif Helvacı’nın oğulları Mithat ve Necip Helvacı’nın üçüncü kuşak olarak baba mesleğini şeçmeleriyle; Şerif Helvacı imalathanesini büyütmek istemiş ve Denizli’deki bugünkü yerine taşınmıştır. Burada günün şartlarına göre en son teknoloji ile imalatlarını sürdürmüşler ve hala devam etmektedirler. HACI ŞERİF markası ile imalattan başlayarak müşterilere sunuma kadar aynı kalite ve titizlikle devam eden ve insanların damak zevkine hitap eden bu geleneğin,
Gelecek kuşaklara ulaşması ümidiyle..
Hacı Şerif
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hacı Şerif
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Yunus Helvacı
Adres: Saraylar Mah. 2. Ticariy Yol No:13-15
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 4441938
Web Sitesi: www.haciserif.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hacı Şerif firma bilgileri. Hacı Şerif adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hacı Şerif ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hacı Şerif firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.