Hadde Metal San Ve Tic .ltd.şti

Şirket Hakkında
Hadde Metal müşterilerine Türkiye’nin metal işçiliğinde lider şehri Samsun’da 1964 yılından beri, yüksek saflık oranında Kurşun, Bakır, Alüminyum ve Çinko ürünleri sağlamaktadır. Firma işleyişini sırasıyla Sıvamacılar Kollektif Şirketi, Şenarslanlar Kollektif Şirketi son olarak ise yılların vermiş olduğu deneyimle 2006 yılında yeni bir yapılanmaya girerek HADDE METAL ismiyle piyasada varoluşunu liderlikle sürdürmektedir.
Hadde Metal; Bakır Levha, Bakır Çubuk ve Tel, Bakır Boru ve Profil, Bakır Lama, Alüminyum Levha, Nükleer ve Medikal Radyasyon Kaplama Ürünleri (Kurşun Tuğla ve Levha) Kurşun Pul , Rafine Edilmiş Kurşun İngot, Balık Ağı Kurşunu, Çinko Levha ve Akü Geri Dönüşüm ürünlerinde lider imalat firmalarındandır.Firmamızın gerçekleştirdiği tüm ticari işleyişi içerisinde; ana hedef olarak, yüksek oranda çevresel güvence, kalite ve uygun maliyet yatmaktadır.
Firmamız alanında uzman, deneyim sahibi, ürünlerimizin müşterilerimizin isteklerine gore hazırlamasını sağlayacak profesyonel bir ekiple hizmet vermektedir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kurşun levha, Kurşun Külçe, Bakır Levha, Bakır tel, Bakır Örgülü Tel, Bakır Boru, Bakır Lama, Bakır Çubuk, Çinko Levha, Alüminyum Disk
İletişim Bilgileri
Firma: Hadde Metal San Ve Tic .ltd.şti
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: özgür küçükarslan
Adres: organize bölgesi sakarya caddesi no:9
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 2381940
Faks: (362) - 2386684
Web Sitesi: http://www.haddemetal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hadde Metal San firma bilgileri. Hadde Metal San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hadde Metal San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hadde Metal San Ve Tic .ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.