Hafif Çelik Yapı

Şirket Hakkında
NEDEN HAFİF PREFABRİK ÇELİK YAPI?

»Hafif ÇelikPrefabrik , sektörde küresel bir devrimdir...
» Sağlamlığı, dayanıklılığı ve direnci kıyaslanamaz...
» Hafif Çelik Prefabrik teknolojisi, geleneksel yöntemlere meydan okuyor...,

Bilgi Almak İçin Bknz ;

http://www.hafifcelik.com http://www.celikev.net http://www.hafifcelik.tv www.villaproje.net

Hafif Çelik Prefabrik Yapı sağlamdır.
• Bir deprem ülkesi olan Türkiye'de, inşaat sektöründe çelik kullanımının son derece isabetli bir tercih olacağı kuşkusuzdur. Çelik, depreme en iyi karşılık veren malzemedir. Sünekliğiyle, esnekliğinin ahşaba oranla 21, betonarmeye (beton+demir donatı) oranla 10 kat fazla oluşuyla, kötü zeminli bölgelere uygunluğuyla, hafifliğiyle, özgül ağırlığının taşıdığı yüke oranının küçüklüğüyle uzama yeteneğiyle, yükleme altında şekil değiştirişi ve yükleme kalkınca eski mukavemetini sürdürüşüyle ve betona kıyasla çok daha homojen ve izotrop yapısıyla, mukavemetinin çok yüksek oluşuyla çeliğin sağlamlığı tartışılmazdır.
• Son derece esnek oluşu nedeniyle, hafif çelik yapılar en güçlü depremde bile sadece salınır, yıkılmaz. Bu yapıların duvarları da taşıyıcıdır, betonarmedeki gibi yalnızca kiriş ve kolonlara yük bindirip riski artırmaz.
•Hafif ÇelikPrefabrik, alternatif ürünlere göre hafifliği, yüksek mukavemet ve dayanılırlık gücü, daha elastiki yapısı ve süneklik özellikleriyle her zemin sınıfı ve deprem bölgeleri için en doğru konstrüksiyon yapı malzemesidir.
•Hafif Çelik Prefabrik yapı elemanlarının imalat ve montaj süreleri diğer alternatif yapılara göre çok daha kısadır. Bu da inşaat, proje ve maliyetlendirme masraflarının minimuma inmesini sağlar.
•Hafif Çelik Prefabrik konstrüksiyon yapı, temel inşatlarında ve güçlendirme isteyen bölgelerin ön hazırlık çalışmalarında alternatif yapılara göre büyük oranda ekonomik kazanç ve zamandan avantaj sağlar.
Hafif Çelik Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hafif Çelik Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: ibrahim TOPTAŞ
Adres: keresteciler sitesi kazan / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 3178768
Web Sitesi: www.hafifcelik.com
Ürünleri
Bknz Bilgi İçin ; www.celikev.net & www.hafifcelik.com & www.hafifcelik.tv & www.villaproje.net FİRMAMIZ CNC KONTROLLÜ ROOL-FOORM ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hafif Çelik Yapı firma bilgileri. Hafif Çelik Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hafif Çelik Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hafif Çelik Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.